Aktuellt datum och tid: 02 okt 2022 01:25

 • Registrering
  Du som är medlem i Svenska 480 Klubben ska använda ditt medlemsnummer och namn i ditt användarnamn. Exempel: Användarnamn : 001.Christer Nilsson eller Christer Nilsson , Lösenord är valfritt.
  Det är viktigt att ni registrera er så ni får åtkomst till hela forumet.
  Gäster kan endast använda Chaten.
  Registreringen är avstängd, Vänligen skicka ett mail till lennarth.nilsson@svenska480klubben.se om ni vill bli registrerade.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
 • Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Chat
  567 Trådar
  3480 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Högtalargaller
  av diikjlvbc345 Gå till det senaste inlägget
 • Så här blir du medlem i Svenska 480 Klubben!
  På allra första sidan på klubbens hemsida finns ett ställe att klicka på. Då kommer ett anmälningsformulär att visas som man fyller i alla uppgifter på. Dom uppgifter som kommer att visas på hemsidans medlemsregister är endast:medlemsnummer, namn, bostadsort, bilmodell och färg. I vår medlemsmatrikel som kommer ut till medlemmarna en gång om året (men som om man särskilt vill, kan komma med påföljande utskick) kommer även: gatuadress, tel.nummer, reg.nummer, chassinummer, färgkod och e-postadress att finnas med. Åldersuppgiften är med för att få en uppfattning om spridningen bland medlemmarna.
  När man har betalt in medlemsavgiften får man inte någon särskild bekräftelse på detta utan den kommer i form av att man kommer med på medlemslistan på klubbens hemsida. Därefter kommer även ett utskick innehållande medlemkort, klistermärke, innevarande års nummer av klubbtidningen och rabatterbjudande. Tiden fram till detta utskick kan dock variera då vi brukar göra ett antal utskick per omgång!

  OBS!Intresseanmälan till klubben ger ej medlemsskap förrän då medlemsavgiften är erlagd!!!OBS!
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
 • Träffar
  Här kan du se vad som är på gång för tillfället. I första hand kommer detta forum att användas för att flagga för lokala träffar med relativt kort varsel. Gå in och kolla vad som är på gång när du ändå är inne på forumet. Har du något förslag på träff gå in och gör ett inlägg om det så syns vi förhoppningsvis lite oftare i sommar!
  5 Trådar
  41 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Liten träff innan Vintern
  av diikjlvbc345 Gå till det senaste inlägget

Logga in  •  Bli medlem

Vilka är online

Totalt 26 användare online: :: 1 registrerad, 0 dolda and 25 gäster (baserat på aktiva användare under de senaste 5 minuterna)
Flest användare online samtidigt: 95, 27 feb 2012 17:08

Medlemmar online: diikjlvbc345
Förklaring: Administratörer, Globala moderatorer

Födelsedagar

Inga födelsedagar idag.

Statistik

Totalt antal inlägg 15461 • Totalt antal trådar 2160 • Totalt antal medlemmar 800 • Vår senaste medlem shuklarani77