Aktuellt datum och tid: 17 sep 2019 17:07

 • Registrering
  Du som är medlem i Svenska 480 Klubben ska använda ditt medlemsnummer och namn i ditt användarnamn. Exempel: Användarnamn : 001.Christer Nilsson eller Christer Nilsson , Lösenord är valfritt.
  Det är viktigt att ni registrera er så ni får åtkomst till hela forumet.
  Gäster kan endast använda Chaten.
  Registreringen är avstängd, Vänligen skicka ett mail till lennarth.nilsson@svenska480klubben.se om ni vill bli registrerade.
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
 • Trådar
  Inlägg
  Senaste inlägget
 • Chat
  534 Trådar
  2870 Inlägg
  Senaste inlägget Re: Volvo480center
  av jimmi Gå till det senaste inlägget
  12 mar 2019 00:43
 • Så här blir du medlem i Svenska 480 Klubben!
  På allra första sidan på klubbens hemsida finns ett ställe att klicka på. Då kommer ett anmälningsformulär att visas som man fyller i alla uppgifter på. Dom uppgifter som kommer att visas på hemsidans medlemsregister är endast:medlemsnummer, namn, bostadsort, bilmodell och färg. I vår medlemsmatrikel som kommer ut till medlemmarna en gång om året (men som om man särskilt vill, kan komma med påföljande utskick) kommer även: gatuadress, tel.nummer, reg.nummer, chassinummer, färgkod och e-postadress att finnas med. Åldersuppgiften är med för att få en uppfattning om spridningen bland medlemmarna.
  När man har betalt in medlemsavgiften får man inte någon särskild bekräftelse på detta utan den kommer i form av att man kommer med på medlemslistan på klubbens hemsida. Därefter kommer även ett utskick innehållande medlemkort, klistermärke, innevarande års nummer av klubbtidningen och rabatterbjudande. Tiden fram till detta utskick kan dock variera då vi brukar göra ett antal utskick per omgång!

  OBS!Intresseanmälan till klubben ger ej medlemsskap förrän då medlemsavgiften är erlagd!!!OBS!
  0 Trådar
  0 Inlägg
  Inga inlägg
 • Träffar
  Här kan du se vad som är på gång för tillfället. I första hand kommer detta forum att användas för att flagga för lokala träffar med relativt kort varsel. Gå in och kolla vad som är på gång när du ändå är inne på forumet. Har du något förslag på träff gå in och gör ett inlägg om det så syns vi förhoppningsvis lite oftare i sommar!
  4 Trådar
  6 Inlägg
  Senaste inlägget Liten träff innan Vintern
  av Ortovox Gå till det senaste inlägget
  22 sep 2018 18:36

Logga in  •  Bli medlem

Vilka är online

Totalt 2 användare online: :: 1 registrerad, 0 dolda and 1 gäst (baserat på aktiva användare under de senaste 5 minuterna)
Flest användare online samtidigt: 95, 27 feb 2012 17:08

Medlemmar online: Bing [Bot]
Förklaring: Administratörer, Globala moderatorer

Födelsedagar

Vi gratulerar: Sellgren (35)

Statistik

Totalt antal inlägg 12277 • Totalt antal trådar 2072 • Totalt antal medlemmar 735 • Vår senaste medlem 464 Joakim